Her kan du læse lidt om personalet i Regnbuen. :-)

Regnbuens personale

• Cecilia
    Pædagog

Cecilia er pædagog, og brænder for at at spille musik og være kreativ med børnene.

• Jonas
    Pædagog

Jonas er uddannet pædagog, og har haft natur- og udeliv som valgfag.

Det betyder bl.a. At Jonas godt kan lide udelivet og at gå på opdagelse i naturen med børnene. Jonas kan bl.a. Findes ved bålhytten hvor der snittes med dolke og saves brænde, eller rundt om på legepladsen hvor der findes insekter eller bygges huler af kviste og blade. :-)

• Karen
    Pædagogmedhjælper (vikar)

Karen er pædagogmedhjælper/vikar i huset.

Karen kan godt lide at være udenfor, og nyder at tilbringe tid med børnene ved bålet. Derudover kan Karen findes ved tegnebordet, eller i færd med at lave perler med børnene, eller andet kreativt.

• Pia
    Pædagogmedhjælper

Pia er pædagogmedhjælper på vores lillelarve-stue for de 3-årige. Pia kan godt lide at gå tur med børnene, og lave kreative ting med børnene.

• Alice
    Pædagogmedhjælper

Alice er ansat i flexjob i Regnbuen, og er tilknyttet som pædagogmedhjælper på stuen for de 3-årige (Små larver).
    Alice har næsten været ansat i huset i 20 år, og kender det derfor bedre end nogen andre.

Alice er at finde overalt i huset, hvor hun påtager sig praktiske opgaver, ifm. Gåture, putning af de mindste børn, og mellemmåltid til børnene om formiddagen.

• Dorthe
    Pædagogmedhjælper

Dorthe er ansat som pædagogmedhjælper på den mellemste stue for de 4-årige (Store larver). Dorthe sætter pris på at være en del af børnenes hverdag, ved at lave hyggestunder og socialt samvær.

Når der f.eks. Læses historie, gå ture i naturen og igangsættes spireprojekter, er Dorthe gerne en del af disse aktiviteter.
    Dorthe har været ansat i huset i mange år.

• Louise
    Pædagog

Louise er ansat som pædagog siden 2019, på stuen for de største børn (Sommerfuglestuen).

Louise har ifm. Sin uddannelse speciale indenfor krop og bevægelse, hvilket hun er dygtig til at inddrage i dagligdagen med børnene.

Louise elsker at være aktiv og kreativ med børnene.

• Helle

Vores leder hedder Helle, og har været leder siden 2020.

Helle har været uddannet pædagog siden 1984, og har været ansat i huset siden 1985.

Helle har været pædagog for førskolebørnene i 20 år, og har derfor et stort kendskab til overgangen til skole- og skolefritid.
    Helle er nu at finde overalt at finde i huset, og har et godt overblik og gode relationer til alle børn og forældre.

• Lea
    Pædagog

Lea er uddannet pædagog siden 2015, og havde natur og udeliv som valgfag.
    Lea er ansat som pædagog på storebørns-gruppen, og elsker at komme på cykeltur med de store børn, og opleve naturen.

Lea kan også godt lide at tage børnene med på tur i lokalområdet, og besøge strand og skov.

Lea er pt. Ved at videreuddanne sig med en diplomuddannelse i ledelse, hvilket hun benytter i sin professionelle kommunikation i dagligdagen.

• Peter
    Pedel

Peter er i egne ord 'børnehavens egen pedel.'

Peter varetager mangfoldige opgaver i huset, fra alt til reperationer ude og inde, samt afhentning af frokost på efterskolen, vask og rengøring.
    En af Peters favoritopgaver er at drille børnene, og at inddrage dem i de daglige opgaver som han går og varetager ude og inde.

Børnene lærer meget ved at hjælpe Peter, både omkring navne på værktøj og materialer, samt ansvar og samarbejde.

Peter er i sin fritid frivillig brandmand på den lokale brandstation i Bovrup.